Returer & Byten

Viktig information vid retur eller byte

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska vara nöjda och hoppas därför att du tycker om det du har handlat hos oss! Ifall du vill byta något eller göra en retur går det bra så länge det är inom 14 dagar efter att du har mottagit din order.

Alla varor som skickas tillbaka till oss kommer att granskas och måste vara i perfekt skick för att en retur eller ett byte ska gå igenom. Varan får alltså inte vara använd och måste komma tillbaka i samma förpackning. Vid nekad retur/byte kommer vi att skicka tillbaka varan till dig. 

Hur du gör en retur

Ifall du vill returnera en eller flera varor kan du klicka här . Fyll i formuläret och skicka in det till oss, efter du gjort det kommer vi att skicka en förbetald fraktsedel i form av en QR-kod till dig via mail. Denna QR-kod kan du få utskriven av ett postombud, klistra sedan på fraktsedeln på paketet och lämna in det på postombudet. Eftersom vi inte erbjuder fria returer kommer vi att dra av en kostnad från din återbetalning. Kostnaden för returen är 45 kronor.

Ha gärna kvar spårningsnumret och kvittot för returen ifall ditt paket inte skulle nå oss. 

Hur du gör ett byte

Ifall du skulle vilja byta din vara mot något annat kan du göra det genom att fylla i formuläret här. Du kan byta din vara mot allt som finns i lager med gratis frakt.

Efter att vi har mottagit formuläret kommer vi att skicka en QR-kod till dig med en förbetald fraktsedel. Skriv ut fraktsedeln på ett postombud och klistra sedan på den på paketet, lämna sedan in paketet på ett postombud.

Efter att vi har mottagit ditt byte kommer vi att granska varan och sedan skicka iväg det som du bytt till. Ifall du vill byta det du köpt till en vara med ett annat pris hänvisar vi dig till att göra en retur. 

Återbetalning

Återbetalning varierar beroende på betalningsmetod och bank. Vi skickar iväg en återbetalning så fort vi mottagit din retur, detta kan ta upp till 10 arbetsdagar.